my foLLoweR

Tuesday, 12 July 2016

Happy Birthday Ashraf ' s

morning sayang morning follower

12 July 2016 genap umur kau 24 tahun
dah tua dah kau kan ,hihi

aku suka tengok kau bila kau annoying dengan perangai aku hihi

birthday kau dan aku mesti waktu cuti semester kan, hareqq tak boleh nak celebrate sama-sama. pastu nak celebrate masa naik semester, memang tak la nak celebrate, dah tak ada feel.

psss.. psss.. Ashraf ' s ingat tak first hadiah aku bagi apa kat kau. mesti kau ingatkan , sebab hadiah yang aku bagi tu sebab kau suka SUPERMAN time tu, now kau dah jadi superman dalam hati aku dah hihi "malu".
tahun ni aku tak tahu nak bagi kau hadiah apa dah , sebab antaranya;-
- aku tak tahu orang laki ni suka apa
- kalau beli handfon, aku mampu beli handfon 3310 hihi
- kalau bagi sejambak bunga delivery , macam kelakar pula orang laki dapat bunga hehe
- bagi jam emm aku rasa jam kau lagi mahal kalau aku hadiah kan
- hadiahkan bear, pelik pula

takpe nanti naik semester bagitahu yer, kau nak apa ..kau nak AKU je kan hihi

happy birthday sayang


No comments:

Post a Comment