my foLLoweR

Sunday, 27 November 2016

twin hipster ke?


 kami saja nak posing acah acah hipster hahaha

 tolong komen?


rosehidayah

rosehidayu



Tuesday, 12 July 2016

Happy Birthday Ashraf ' s

morning sayang morning follower

12 July 2016 genap umur kau 24 tahun
dah tua dah kau kan ,hihi

aku suka tengok kau bila kau annoying dengan perangai aku hihi

birthday kau dan aku mesti waktu cuti semester kan, hareqq tak boleh nak celebrate sama-sama. pastu nak celebrate masa naik semester, memang tak la nak celebrate, dah tak ada feel.

psss.. psss.. Ashraf ' s ingat tak first hadiah aku bagi apa kat kau. mesti kau ingatkan , sebab hadiah yang aku bagi tu sebab kau suka SUPERMAN time tu, now kau dah jadi superman dalam hati aku dah hihi "malu".
tahun ni aku tak tahu nak bagi kau hadiah apa dah , sebab antaranya;-
- aku tak tahu orang laki ni suka apa
- kalau beli handfon, aku mampu beli handfon 3310 hihi
- kalau bagi sejambak bunga delivery , macam kelakar pula orang laki dapat bunga hehe
- bagi jam emm aku rasa jam kau lagi mahal kalau aku hadiah kan
- hadiahkan bear, pelik pula

takpe nanti naik semester bagitahu yer, kau nak apa ..kau nak AKU je kan hihi

happy birthday sayang


Saturday, 19 March 2016

Candle Light Dinner Bollywood

salam yang sedang membaca awak ...harini nak exercise kan jari-jari yang mula gemuk ni .

THE MATERIAL GOLDEN NIGHT MATERIAL 2016
theme Bollywood

aku tak sangka bila kau setuju nak pergi sama-sama dengan aku masa dinner tu then aku tak sangka yang kau nak sedondon color dengan aku wahhh


masa kita datang tu, banyak mata yang perhatikan kita sebab nya maybe mereka tengok kita cantik dan handsome kot haha pastu ramai cakap kita macam shah rukh khan and kajol. baju kita ikut theme pula golden. taknak tulis banyak, tengok jelah gambar


masa ambil gambar, kau macam malu-malu nak bergambar hihi harap maklum saya ni kuat bergambar tau, so kau kena terima yang aku ni kaki bergambar






have i mentioned today how lucky i am to be in love with you ?

Alhamdulillah time dinner ni kita dah official, aku tak sangka selama kita kenal kau tak pernah give up pun dengan perangai aku yang macam budak-budak. 

maybe i'm too late to be your first. But right now i'm preparing myself to be your last