my foLLoweR

Saturday, 22 September 2012

MYINOVASI2012


harap dapat masuk MYINOVASI2012
siapa tak nak masuk?? gilo kalau tak nak masuk..hadiah dia lumayan sehhh

group aku, sape yang tak kenal,,PAPAN SERPAI CREW hahaha

nie design banting kami...LAWA tak???
biasa je but SIMPLE...kami suka yang simple but menarik..

ni poster no1 kump aku....
hantar orang untuk design kan...

hahaha sian orang yang tolong design poster kami
sampai demam2x die buat
PADAT gilo inform kteowg...but ok, nice...


poster no2..

kawan - kawan yang nak masuk MYINOVASI untuk yang akan datang syarat dia:
  1. daftar  http://www.emailmeform.com/builder/form/tWwq60oARL
  2. nak poster 2 keping
  3. bersaiz A2
  4. dalam poster kene letak no ID PENDAFTARAN (myinovasi yang bagi no tu melalui email anda)
  5. no ID kene letak kat bawah poster
  6. jangan letak LOGO institusi anda & nama kumpulan pula
  7. design mesti menarik & senang orang nak faham poster anda
  8. yang penting mesti ada ADVANTAGES, POTENTIAL CONSUMER & COMPETITOR pada project anda
  9. selalu tengok website ni http://www.myinovasi2012.com/

senang kan nak faham...yang sedih nya, masih ramai yang tak faham apa kehendak MYINOVASI nak...main buat je, bukan nak p faham kan..isy isy isy...if tak paham juga, tu poster kami untuk contoh anda hehehe

*p/s: selamat mencuba
thank SYUK, sebab tolong kami

No comments:

Post a Comment