my foLLoweR

Wednesday, 3 May 2017

Misi Mengejar G7


Gunung Tahan 2187 meter / 7174 feet (14/9/2017)
Gunung Korbu 2183 meter / 7162 feet
Gunung Yong Belar 2181 meter / 7156 feet
Gunung Gayong 2173 meter / 7129 feet
Gunung Chamah 2171 meter / 7123 feet (coming soon)
Gunung Yong Yap 2167 meter / 7110 feet
Gunung Ulu Sepat 2161 meter / 7089 feet (coming soon)



roshidayah



*p/s: harus banyakkan training kaki. jangan main sebat je. eh hipster ke?
siapa nak follow just contact 0132116608
xoxo











Friday, 28 April 2017

Gunung Yong Yap, Bubu & Tok Nenek (YYBTN)

Bergerak seorang tak bermakna aku lemah selemahnya
aku kuat kerana aku punya kaki tangan badan 
dan
pengalaman


Gunung Yong Yap
2168meter / 7113feet


Gunung BUBU
1974meter / 6476feet



Gunung Tok Nenek
1904meter / 6247feet




p/s: biar pewai janji kelakar. aku posing pun nak acah acah hipster hahaha. tak panjat tak akan tahu pengalaman tu.

Crew/Organization
*Ohana (Ohana Adventures)



Friday, 24 March 2017

Gunung Yong Belar

Bergerak seorang tak bermakna aku lemah selemahnya
aku kuat kerana aku punya kaki tangan badan 
dan
pengalaman


Gunung Yong Belar
2181meter / 7156feet



p/s: biar pewai janji kelakar. aku posing pun nak acah acah hipster hahaha. tak panjat tak akan tahu pengalaman tu.

Crew/ Organization
*Liberator Hiker Community (LHC)



Saturday, 18 February 2017

red white


dalam kecantikkan ada lasaknya
that my

who know . when satu hobby di buat bersama sama ia akan jadi
AWESOME



p/s: hidup tak selalunya berdua adakala nya kene sorang sorang

XOXO

Thursday, 16 February 2017

Gunung Korbu & Gunung Gayong


Bergerak seorang tak bermakna aku lemah selemahnya
aku kuat kerana aku punya kaki tangan badan 
dan
pengalaman


Gunung Korbu
2183meter / 7162feet




Gunung Gayong
2173meter / 7129feet





p/s: biar pewai janji kelakar. aku posing pun nak acah acah hipster hahaha. tak panjat tak akan tahu pengalaman tu.

Crew/Organization
*Budak Cap Ayam (BCA)




Sunday, 27 November 2016

twin hipster ke?


 kami saja nak posing acah acah hipster hahaha

 tolong komen?


rosehidayah

rosehidayu